simple responsive web design software download

AKIK NÁLAM TANULTAK

Lehetsz Te is profi, ha ismered a mesterfogásokat!

“Egy modern DJ élő fellépéseinek alapvető sikere a gondos előkészületeken is múlik. A szakmában kiemelkedő névként emlegetve kerültem kapcsolatba az Ekidio Sounddal és Eckert Andrással. Szakmai konferenciáink alatt magasabb szintre tudtam emelni a Live Act performanszaim szekvenciális anyagokkal történő fejlesztését!”

“Egy külföldi remix munkálatain együttműködve ismertem meg Andrást. Több alkalommal dolgoztam vele együtt más projekteken is, ahol szakmai tudása kiemelkedett a zeneszerkesztés és technikai megoldások tekintetében. Egyértelmű, hogy minden kezdő és haladó producer számára jövedelmező tudást biztosíthat az Ekidio a tanfolyamaival!”

"Egyszerűen zseniális az Ekidio Produceri Workflow rendszere. Eki olyan technikai eszközöket adott a kezembe, melyek segítségével világszínvonalúra emelhetem trackjeim hangzását.

Minden dj/producer számára csak ajánlani tudom az Ekidio Sound nemzetközi szinten is elismert kurzusait!

LEGYÉL TE IS PROFI!

JELENTKEZZ KURZUSAINKRA!

Eckert András +36/30 299-2105

PROFI AKAROK LENNI

“Egy – világ viszonylatban is – újnak mondható live session show megvalósítása kapcsán kerültem kapcsolatba Andrissal. Határozott ötletekkel kerestem fel, hogy tökéletesítsem az Ableton Live tudásomat. Már az első kurzus folyamán kétségtelenné vált, hogy a zeneszerzéshez kihagyhatatlan megtanulnom a Logic Pro X használatát is. Andris segítségével több olyan személyre szabott élő performance-t dolgoztunk ki, melyek megvalósításáról korábban álmodni sem mertem."

"Budapesten zenész körökben már ismertem Ekit, viszont nagy meglepetés volt számomra, hogy egy külföldi stúdiómunka során is összefutunk. A párnapos projekt munka alatt sikerült egymás zenei világát és elképzelését megismernünk, mely hatására bővítettem a Logic Pro ismereteimet az Ekidio kurzusán. Rengeteg új technikai fogást és munkafolyamat gyorsítására alkalmas ismeretet szívtam magamba. Zseniális számomra, hogy Andrisnak még csak látnia sem kell a Logicot, fejből tudja mi-hol van! A kor technikai fejlettsége szabadkezet ad valamennyi producer-zeneszerző számára a tekintetben, hogy akár otthoni körülmények között megvalósíthassa elképzeléseit."

"Az Ekidio Producer tanfolyamáról a Budapest Music Expo-n hallottam, majd egy stúdiómunka során találkoztam Ekivel. Szakmai együttműködésünket az "iskola" követte, DJ társammal közösen beiratkozunk a Logic Pro X kurzusra, ahol rengeteget tanultunk. Évekig használtam az FL Studio alkalmazást, azonban a magasabb szintű szakmai elvárásaimat kizárólag a Logic Pro-val tudom megvalósítani. Dj-ként mindig is kétkedve fogadtam, hogy egy alkalmazás képes lehet teljes produceri munkálatok kiszolgálására...a Logic Pro X képes erre! A program komplexitását nehéz önállóan átlátni, azonban az Ekidio támogatásával átláthatóvá válik a káosz, mellyel egy feltörekvő producer találkozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"